RSS

A blog szerkesztője (CEMO)

Szervezetünk 2011. szeptembere óta aktívan támogatja a Bernády névadás ügyet. Lévén, hogy a Civil Elkötelezettség Mozgalom több éve foglalkozik civil érdekérvényesítéssel úgy véljük, hogy a Bernády névadás folyamat során betöltött szerepünk fontos volt és maradt mindezidáig. Közös munkánk során elsődleges feladatunknak azt tartottuk, hogy a Bernády akciócsoport tagjaival megismertessük a civil érdekérvényesítés eszköztárát azzal a céllal, hogy az iskola névadás hosszú és bonyolult folyamatában a szülők, civilek fokozatosan elsajátítsák, alkalmazzák érdekérvényesítő erejüket és tudásukat.

Konkrét feladataink sokrétűek és szerteágazóak, ezek közül megemlíthetünk néhányat: érdekérvényesítési akciók megtervezése, kivitelezése, törvényi háttér elemzése, alkalmazása az érdekérvényesítési akciók során, szakmai koordináció, politikusokkal, döntéshozókkal történő találkozók előtti felkészítés, megbeszélések forgatókönyveinek előkészítése, petíciók, nyílt levelek, sajtóközlemények szövegeinek megfogalmazása és számos olyan feladat, amelyek a civil érdekérvényesítés szerves részeit képezik.

A jelenlegi blogbejegyzések megírását szervezetünk tagjai vállalták fel, az írásainkhoz szükséges információkat a szülői akciócsoporttal szorosan együttműködve gyűjtjük össze. A szövegek internetes felületre történő felhelyezését a szülői akciócsoport tagjai végzik, idetartoznak a linkek, a videó valamint audió anyagok is.

Szívből reméljük, hogy a blogbejegyzéseinkkel hozzájárulhatunk az iskola névadás sikeréhez.

A CEMO munkatársai

www.cemo.ro

Reklámok
 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: